Montag, 6. Juli 2015

Két férfit szeretni

Múltkor olvastam a poliamúr jelenségről. Mert van, akinek a szívébe többen is beleférnek...olvassátok hát az én történetemet!

Egyikük szőke, másikuk szőkébe hajló barna. Egyiküknek a kora áll közelebb az enyémhez, másikuknak a temperamentuma. Mindkettejükkel váltunk már eggyé, de voltunk egymástól távol is nagyon. Ha az egyikük rám nevet a zöld szemével, az egész világ kacag körülöttem. Ha a másikuk a kék szemével bűvöl, számomra megszűnik a világ. Az egyiknek a felső ajka teltebb, a másiknak az alsó. De ha csókolnak, mindig elönt a forróság. Mindketten határtalan intelligenciával rendelkeznek, egyikük a humoromat, másikuk az érzékenységemet tartja nagyra.

Egyikük simogat, másikuk inkább masszíroz. Csikizni, csipkedni mindketten szeretnek. Általuk ismertem meg az iszonyú fájdalmakat, egyikükkel a testi gyötrelmeket, másikukkal a lelki poklokat éltem át nem egyszer. Létfontosságú számukra a víz, a hullámok között vannak igazán elemükben. Egyikük minden áron keresi a veszélyt, mozog, ficánkol, nem bír egy helyben megülni. Minél magasabbra, minél távolabbra! Másikuk inkább az a szobatudós típus, szívesen álmodozik egy könyvvel a kezében, esetleg csendesen rajzolgatva. A sebességet egyikük sem veti meg, főleg biciklivel, egy hegyről lefelé tekerve. Egyiküknek nagy erőssége a verbalitás, szép mondatait külön könyvben őrzöm. Másikuk nem a szavak embere, úgy tartja, vannak dolgok, amiket nem kell a nevükön nevezni. Szerinte egy ölelés épp elég, ha minden áron ki kell fejezni az érzelmeket.

Mindketten akaratosak a végtelenségig, így vagy úgy, de mindig megtörik az ellenállásomat és célba érnek. Egyikük sem a rend feltétlen híve, hiszen a zsenik átlátnak a káoszon. Egyikük élvezettel falja a csípőset, másikuk inkább édesszájú. Egyikük nyaka folyton friss kenyér illatú, másikuk feje búbja a tavaszi mezők aromáját hordozza. Egyiküknek bármikor szívesen beletúrok a dús hajába, másikuknak élvezettel számolgatom az apró pihéket a tarkóján. Egyikük mániákusan imádja a járműveket, másikuk szívét inkább az állatok és a természet dobogtatja meg. A képernyő mindkettejükre hipnotizáló hatással van. Ha pedig szól a zene, egyikük tánccal, másikuk énekléssel fejezi ki fejlett muzikalitását, ill. ritmusérzékét. A bókolás egyiküknek sem az erőssége, de azt mindketten szóvá teszik, ha bénán vagyok felöltözve.

A konyhában mindketten roppant kreatívak, egyikük a tűzhelynél, másikuk inkább a konyhapultnál bontakozik ki. A képzőművészetek terén is rendkívüli az alkotókedvük: míg egyikük inkább ecsetet ragad, másikuk az objektív mögé bújva szabadítja fel az energiáit. A délutáni ágyba bújást egyikük sem díjazza, este viszont bármelyikük szívesen vízszintesbe vágja magát a kedvemért. Lámpaoltás előtt mindkettejükkel olvasgatunk egy kicsit. Egyikük kép-, másikuk inkább szövegközpontú. Imádunk egymást átkarolva feküdni, akár hármasban is. Mindketten hamarabb elalszanak, mint én. Éjjelente élvezettel hallgatom a nyugodt kis szuszogásukat, apró kis horkantásaikat vagy amikor felnevetnek álmukban.





Tóbiás 5, Flórián 2 és fél éves. Olthatatlan szerelemmel imádlak benneteket, drága kisfiaim!



3 Kommentare:

  1. Azt hiszem, Terike, sikerült megirnod eddigi életed legszebb bejegyzését! Bár, mint tudod, ebben a témában elfogult vagyok :-)

    AntwortenLöschen
  2. Szívemet lelkemet felemésztette ez az írás, valamint egész éjjel nem aludtam miatta. De megérte!!!

    AntwortenLöschen
  3. Non plus ultra, my beloved daughter has another Man for life.

    AntwortenLöschen